Big Brutes i landbruget

Big Brute industristøvsuger er blevet anvendt i langbruget i mange årtier.

Big Brute industistøvsuger er ideelle til flytte bulk korn, suger materialer hurtigt op. Rækken af tømnings muligheder gør det også nemt at flytte korn hurtigt.

Big Brutes har meget lange sugeslanger lader dig komme helt ned i korngrave og til den yderste del af dit kornlager eller elevatorer. Ryd op hurtigere, uden at trække din støvsuger rundt efter dig - sæt stikket i og så kører det.

Det omfattende håndværktøj sæt du har til rådighed betyder, at du kan rengøre alle dele af dit kornlagere fra den enorme gulve til de mindste sprækker. Ideel til grundig rengøring, før du begynder på en ny høst.


Recommended Big Brutes, click on a Big Brute for further information

Other videos

Big Brute Popular Industristøvsuger

1. Big Brute Popular Industristøvsuger

Big Brute Popular Industristøvsuger er designet og bygget til at blive anvendt i industrien og landbruget. Den er meget stærk og kraftfuld.

Big Brute Warehouseman

2. Big Brute Warehouseman

Big Brute Warehouseman er en rengøringsmaskine til gulve i lagerhaller osv. Store og støvede gulve rengøres let og hurtigt uden støv i luften. Big Brute Warehouseman opsuger det fine pudderstøv som dannes ved færdsel på gulvet. Og dette forgår uden at hvirvle støv op. Tænd for maskinen og skub den I skridtgang frem og tilbage over gulvet.

Flyt dit korn med Big Brute Suck and Dump

3. Flyt dit korn med Big Brute Suck and Dump

Big Brute Suck and Dump flytter op til 2 tons i timen.

Mejetærsker med en Suck and Blow Power enhed

4. Mejetærsker med en Suck and Blow Power enhed

Rengør mejetærskeren hurtigt og grundigt med Big Brute Popular Industrial Vacuum Cleaner and Suck and Blow Power Unit Det ta’r kun få sekunder at skifte mellem sug og blæs. Big Brute blæser med stor kraft Solidt udstyr til at skrabe og løsne medfølger Minimalt trykfald selv ved brug af ekstra lang slange

Direkte ned I de dybe korn grave

5. Direkte ned I de dybe korn grave

Big Brute har lange slanger og har kraft nok til dybe korn grave.

Kornlagere

6. Kornlagere

Rengør dine dybe korngarve og kornkanaler med Big Brutes lange slanger

Big Brute Mole

7. Big Brute Mole

Rengør luftkanaler med Big Brute Mole Muldvarpen - udstyr til rengøring af luftkanaler Rengøring af tørringskanaler Brug et pex-rør el.lign. til at styre med (se video) Fremstilles efter mål på bestilling