Warehouseman front monteret gulv børste

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Produkt information

Big Brute Warehouseman leveres med  front monteret gulvbørstes som standard, men der intet som forhindre at, man på en senere tidspunkt ønkser at monterer børste på et seneretidspunkt, gulvbørsen kan efter montees uden problemer på det fleste Big Brute industristøvsugere.

Big Brute Warehouseman front monterede gulvbørste, rengører et stort område meget hurtigt  og efter lader gulvet støvfrit. Alt det fine støv der kommer når traktorer og gaffeltruck ect. knuser det fine gulvstøv til til pudder agtigt støv, er ingen problem for Big Brute Wharehouseman, sænk børsten ned til gulvet og tænd ,maskinen og i gå tempo skub støvugeren foran dig, og med de 4 hjul 2 fast og 2 drejbare hjul, lettere kan det ikke gøres. ingen støv hvirvles op i luften så rengøring går som en leg. og når man gulvet er rent hæves mudstykket, så er Big Brute klar til rengøring med slange og værktøjskit

Watch in action

Big Brute Warehouseman

1. Big Brute Warehouseman

Big Brute Warehouseman er en rengøringsmaskine til gulve i lagerhaller osv. Store og støvede gulve rengøres let og hurtigt uden støv i luften. Big Brute Warehouseman opsuger det fine pudderstøv som dannes ved færdsel på gulvet. Og dette forgår uden at hvirvle støv op. Tænd for maskinen og skub den I skridtgang frem og tilbage over gulvet.

X